Műhely: Interjú Gabi nénivel!

2013. január 16. Sellye, joszimon

Interjú készítése Gabi nénivel, aki az iskolában angol nyelvet tanít. Gabi néni idén szeptembertől kezdte az oktatást az iskolában.

– Hogyan került a mi iskolánkba?

– Augusztus végén kaptam egy emailt a pedagógiai központtól, hogy angol tanárt keresnek a sellyei iskolába. Már másfél éve kerestem munkát angol tanárként, így másnap eljöttem ide az igazgatónővel találkozni. Tartottunk egy megbeszélést, és akkor úgy döntöttek, hogy fölvesznek alkalmazottként és taníthatok angolt az Általános iskolában.

– Mennyire nyerte meg szívét az iskolánk szépsége, és a gyerekek szeretete?

– Az iskola szépségéről már hallottam, amikor az igazgatónővel beszélgettem telefonon. Ez egy teljesen új épület és nagyon klassz dolgokkal van felszerelve. A gyerekekről azt gondoltam, hogy nem lesz könnyű a fegyelmezésük, de őszintén szólva, minden várakozásomat alulmúlta, és még nem minden osztállyal találtam meg a hangot.

– Úgy halottam, hogy pályafutása során több országban is járt, a tudását ezekben országokban sajátította el?

– Alapvetően nem. Angol tanár vagyok. Kilencéves koromban kezdtem angolul tanulni és ez volt a kedvenc tantárgyam.Vannak rokonaim az Amerikai Egyesült Államokban is, és próbáltam kapcsolatban maradni velük. Aztán mindig jól ment az angol, és később azért mentem külföldre dolgozni, mert már ott volt az angol nyelv a háttérben segítségként.

Teljes cikk: blogunk

Az adott cikk linkje: https://paletta.baralib.hu/?p=220

Szólj hozzá!