Helyi értékek – a „BARANYAI KREATÍV FIATALOK KÖZÖSSÉGE – PALETTA PROJEKT” fotókiállítása

A Csorba Győző Könyvtár tisztelettel meghívja Önt a 2013. június 14-én, pénteken 17.00 órakor kezdődő TÁMOP 3.2.3/A-11/1-2012-0021 „PALETTA – Baranyai Kreatív Fiatalok Közössége” projekt fotókiállítására a Dél-dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpontba.

A kiállítást megnyitja:
Körtvélyesi László, fotóművész

A kiállítás megtekinthető 2013. július 26-ig a könyvtár nyitva tartási idejében.

A Szent Mór Iskolaközpont diákjai éves munkájukat bemutató kiállításra invitálják a fotóművészet iránt érdeklődőket. Egy év alatt a diákok az alapoktól kezdve sajátították el a fotózás elméletét. Tudásukat a gyakorlati órákon, fotósétákon, pályaorientációs foglalkozásokon bővítették. Szakképzett oktatók segítségével bepillantást nyertek a fotózás történetébe, jelenébe. Magas szintű technikai ismereteket szereztek a fényképezőgép használatáról, a képszerkesztésről és feldolgozást segítő számítógépes programokról. Az elméleti tudás gyakorlatba való átültetését szolgálták az izgalmas, kreativitást igénylő egyéni és csapatos fényképezési gyakorlatok.

Az eddig szerzett elméleti és gyakorlati tudás ötvözete, az alkotói folyamat lezáró szakasza ez a kiállítás, ahol az egy év alatt összegyűlt képanyagból látható egységes, tematikus válogatás.

Letölthető:
Helyi értékek – Meghívó (.pdf)
Helyi értékek – Plakát (.pdf)

Az adott cikk linkje: https://paletta.baralib.hu/?p=260

Szólj hozzá!